Aktiviteter

Vil I gerne ud i naturen, kan I gå på opdagelse i Kettrup bjerge, der begynder 1,5 km fra Camping Rolighed. Her er der afmærkede stisystemer for såvel trave- som cykelture. Campingpladsen ligger tæt ved Grønhøj strand der er en af de fineste i Danmark med den brede strand og flotte klitter, hvor der kan bades og hvor kørsel er tilladt. Stranden giver også adgang til Blokhus og Løkken, der ligger henholdsvis ca. 8 km mod nord og mod syd hvor der bydes på mange fine shopping muligheder og spisesteder, samt hyggelige gågader.

Hver tirsdag afholder vi kræmmermarked på vores egen markedsplads med flere end 40 boder. Skal I handle dagligvarer, har vi et fint sortiment i vores butik/gårdbutik, ellers ligger der supermarkeder i Løkken, Saltum eller Blokhus. Er I til fiskeri, findes der mange muligheder i Nordjylland og den nærmeste er kun 2 km væk.

Skal hunden motioneres er der en fin indhegnet hundeskov og vil børnene gerne spille fodbold er der et stort boldområde til rådighed. Vi udlejer desuden tennisbaner for Ingstrup efterskole der ligger i kort afstand til campingpladsen.

Vi har også et aktivitetsprogram for små og store igennem sæsonen. Læs mere om det i aktivitetskalenderen.

Gentagne aktiviteter på Camping Rolighed

KRÆMMERMARKED

kammer
Hver tirsdag fra den 25. juni til 6.august åbner vi Nordjyllands hyggeligste kræmmermarked. Kom og gør en god handel med håndslaw på Nordjyllands hyggeligste kræmmermarked mellem kl. 10:00 – 16:00.

VOKSENSVØMNING

Voksen svømning
Poolen åbner kl. 09:00, hver morgen for voksensvømning for alle over 18 år. Tag dig tid til en stille svømmetur inden campingpladsen er helt vågen. Arrangementer kan blive aflyst ved dårlig vejr.

LÅN BØGER

reading
Vi har samlet en del bøger der er til fri afbenyttelse og de må gerne tages med hjem, dog vil vi gerne ”bytte” med dig så vi altid har aktuelle bøger og bøger nok til at ”læsehestene” kan få deres lyst styret uanset om det er en piv-uhyggelig krimi eller skønlitteratur.

CYKELRUTER

cykelferie
Oplevelser på cykel sætter mange pris på og med Camping Rolighed som udgangspunkt kan der nås mange steder med skønne natur- eller kulturoplevelser på ferien. Klik her for at se cykelkort og -ruter, der findes i Jammerbugten.

Årlige aktiviteter på Camping Rolighed

MOONCAR RACE

mooncarm
Alle børn er velkommen til dette års fantastiske mooncar race. Kørerne dyster om en attraktiv præmie. Arrangementer kan blive aflyst ved dårlig vejr.

VIKINGESPIL MESTERSKAB

viking
Deltagene medbringer selv et spil og tilbringer en aktiv eftermiddag i selskab med andre hold og der dystes om dette års mesterskab. Der vil være præmier til de vindende hold.

GRISEFEST

grisefest
Kom og vær med til en hyggelig aften i selskab med andre gæster og naboer på campingpladsen. Der vil blive serveret helstegt gris med tilbehør og baren vil være åben.

FISKETUR

fiske
Vi finder en attraktiv Put and Take sø i Nordjylland og tager på en hyggelig fisketur på ca. 3 timer. Alle er velkommen og der vil være præmier til første og største fisk. Pris opgives ved tilmelding og er afhængig af fiskested.

BANKO

Kom og vær med i spillet om de fine præmier. Der er lotteri og andre spil. Øl, vand, kaffe og kage kan købes. Alle er velkomne. Arrangør: Camping Roligheds Venner.

BÅLHYGGE VED SØEN

Vi bage snobrød og griller skumfiduser over bål ved bålpladsen ved søen sammen med børnene. Kom og vær med til en hyggelig time ved søen.
Show
X