Aktiviteter

Vil I gerne ud i naturen, kan I gå på opdagelse i Kettrup bjerge, der begynder 1,5 km fra Camping Rolighed. Her er der afmærkede stisystemer for såvel trave- som cykelture. Campingpladsen ligger tæt ved Grønhøj strand der er en af de fineste i Danmark med den brede strand og flotte klitter, hvor der kan bades og hvor kørsel er tilladt. Stranden giver også adgang til Blokhus og Løkken, der ligger henholdsvis ca. 8 km mod nord og mod syd hvor der bydes på mange fine shopping muligheder og spisesteder, samt hyggelige gågader.

Hver tirsdag afholder vi kræmmermarked på vores egen markedsplads med flere end 40 boder. Skal I handle dagligvarer, har vi et fint sortiment i vores butik/gårdbutik, ellers ligger der supermarkeder i Løkken, Saltum eller Blokhus. Er I til fiskeri, findes der mange muligheder i Nordjylland og den nærmeste er kun 2 km væk.

Skal hunden motioneres er der en fin indhegnet hundeskov og vil børnene gerne spille fodbold er der et stort boldområde til rådighed. Vi udlejer desuden tennisbaner for Ingstrup efterskole der ligger i kort afstand til campingpladsen.

Vi har også et aktivitetsprogram for små og store igennem sæsonen. Læs mere om det i aktivitetskalenderen.

Gentagne aktiviteter på Camping Rolighed

HJORTESAFARI

hjortesafari
Her på Camping Rolighed har vi vores egen Hjortefarm med Krondyr og Rådyr. Hver lørdag kører vi med traktor og vogn ud for at fodre dyrene. På turen vil vi fortælle om dyrene og markerne der er på 11 ha. Turens varighed er ca. 20 minutter. Pris: kr. 20,- pr. person.

KRÆMMERMARKED

kammer
Hver tirsdag fra den 28.juni til 9.august åbner vi Nordjyllands hyggeligste kræmmermarked. Kom og gør en god handel med håndslaw på Nordjyllands hyggeligste kræmmermarked mellem kl. 10:00 – 16:00.

Årlige aktiviteter på Camping Rolighed


GRISEFEST

grisefest
Kom og vær med til en hyggelig aften i selskab med andre gæster og naboer på campingpladsen. Der vil blive serveret helstegt gris med tilbehør og baren vil være åben.

FISKETUR

fiske
Vi finder en attraktiv Put and Take sø i Nordjylland og tager på en hyggelig fisketur på ca. 3 timer. Alle er velkommen og der vil være præmier til første og største fisk. Pris opgives ved tilmelding og er afhængig af fiskested.

Show
X