Camping i Nordjylland - tæt på Løkken

- Camping Rolighed i Nordjylland
Her kommer du tæt på naturen og i selskab med tamme krondyr, høns, kaniner, ænder og gæs.
Næste gang du skal på camping i Nordjylland finder du din næste ferieoplevelse 7,5 km syd for Løkken på Grønhøj Strandvej. Her vil vi med glæde tage imod dig og din familie. Camping Rolighed har åben hele året, så du kan nyde alle årets sæsoner, når du tager på camping i Nordjylland.

I kan vælge at gå tur ved vores eget naturskønne søområde, hvor I også finder den store krondyrfarm. I kan også bruge nogle af de mange andre faciliteter på campingpladsen, hoppe en tur i den opvarmede swimmingpool eller tage en rask cykeltur i den smukke natur.

Camping Rolighed har masser af tilbud både til børn og voksne, når I vælger at tage på camping i Nordjylland, og vi har store pladser fra 100 til 200 m². I kan frit vælge imellem pladserne som enten ligger i læ, ligger centralt på pladsen eller vælge de pladser med en fantastisk udsigt ud over de åbne vidder og krondyrfarmen.
Der er naturligvis også mulighed for at få trådløst internet opkobling på alle pladserne.

VIDSTE DU AT DER ER - GRATIS WIFI - GRATIS MOONCAR - GRATIS ADGANG TIL DYRENE - GRATIS ADGANG TIL BORDFODBOLD - GRATIS ADGANG TIL UNGDOMSRUM - GRATIS LEGERUM - GRATIS SWIMMINGPOOL

Camping er ikke kun for os mennesker.....
-slap af med dem du elsker, derfor er hunde er altid velkommen hos os og vi har en stor hundeskov hvor de kan løbe frit !  Med andre ord: camping i Nordjylland hos Camping Rolighed vil give dig og din familie en anderledes ferieoplevelse.


Gitte & Niels-Jørn Fuglsang 
– ses vi ?
Show
X