LUXUSHYTTE - 35 KVM

Nyd livet i vores luxushytte, her der er god plads til 6 - 7 personer og hvor du har alle faciliteterne lige ved hånden.

Vores Luxushytte nr. 1, er indrettet med sovepladser til 7 pers. Et separat soverum med en dobbeltseng, to madrasser på hemsen, et soverum med køjesenge og endelig er der mulighed for opredning i stuen på en dejlig sovesofa. Badeværelset har gulvvarme, brusebad og toilet, og køkkenet er indrettet med service til minimum 7 personer, 4 zoners kogeplade, miniovn, kaffemaskine, vandkedel, køleskab osv. Opholdsrummet er møbleret med bord, stole, sovesofa.

Luxushytten har desuden en stor flisebelagt terrasse med havemøbler. Der er fri parkering lige ved siden af hytten.

Camping Rolighed

PRAKTISK INFORMATION TIL DIG NÅR DU BOOKER HYTTE PÅ CAMPING ROLIGHED
Vi har udstyret hytterne med dyner og puder svarende til det antal personer hytterne er beregnet til. Det eneste du skal gøre er at medbringe dit eget linned. Eller hvad med at spare plads i bilen og lej eks.v. linnedpakker, babyseng, babystol hos os.

Hytterne er fri til indflytning fra kl 14.00 og da vi lige skal tjekke inventar mm og evt. rengøre, med mindre I selv vil, inden nye ankomster, skal hytterne forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Det er tilladt at nyde den sidste dag i ferien også, så derfor tilbyder vi at rengøre hytten efter jer. En slutrengøring kan bestilles sammen med bookingen eller frem til afrejse. I for- og efterår kan der være mulighed for senere afrejse indtil kl. 18.00 såfremt der ikke er ankomst til hytten samme dag. For at leje hytter på Camping Rolighed skal der være minimum én person over 20 år.

OBS: Hytterne, samt alle bygninger på Camping Rolighed er alle røgfri.

Ved ankomst får du udleveret en nøgle til hytten og et elektronisk-plastkort, der fungerer som adgangskort til vores bomme. På Camping Rolighed har vi WiFi på hele campingpladsen. Se priser her.

OBS: Kæledyr er ikke tilladt i vores Luxushytte, i stedet henvises til vores andre hytter
Show
X