TRANSITHYTTE - 14 KVM

Vores Transithytte nr. 6 er hyggelig og praktisk indrettet med plads til op til 4 personer og indeholder stue med lille spiseplads, thekøkken med tilsluttet kold vand, service til 4 personer, gryder, kaffemaskine, miniovn, vandkedel og køleskab og 2 soverum med køjesenge. Hytten er vores prisbilligste og egner sig til ophold af kortere varighed. Udenfor er der en terrasse med havemøbler. Hytten er placeret ca. 25 meter fra vores servicebygning med bla. køkken, familiebad, børnebaderum osv..
PRAKTISK INFORMATION TIL DIG NÅR DU BOOKER HYTTE PÅ CAMPING ROLIGHED

Vi har udstyret hytterne med dyner og puder svarende til det antal personer hytterne er beregnet til. Det eneste du skal gøre er at medbringe dit eget linned. Eller hvad med at spare plads i bilen og lej eks.v. linnedpakker, babyseng, babystol hos os.

Hytterne er fri til indflytning fra kl 14.00 og da vi lige skal tjekke inventar mm og evt. rengøre, med mindre I selv vil, inden nye ankomster, skal hytterne forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Det er tilladt at nyde den sidste dag i ferien også, så derfor tilbyder vi at rengøre hytten efter jer. En slutrengøring kan bestilles sammen med bookingen eller frem til afrejse. I for- og efterår kan der være mulighed for senere afrejse indtil kl. 18.00 såfremt der ikke er ankomst til hytten samme dag. For at leje hytter på Camping Rolighed skal der være minimum én person over 20 år.

OBS: Hytterne, samt alle bygninger på Camping Rolighed er alle røgfri.

Ved ankomst får du udleveret en nøgle til hytten og et elektronisk-plastkort, der fungerer som adgangskort til vores bomme. På Camping Rolighed har vi WiFi på hele campingpladsen. Se priser her.

Hunde er velkomne i hytterne undtagen i vores luxushytte. Hunde må ikke opholde sig alene i hytterne eller bevæge sig op i møblerne. Hunde skal føres i snor og luftes uden for campingpladsen eller i hundeskoven som ligger inde på campingpladsen. I hundeskoven må hunde løbe frit omkring, hvis de er venlige over for andre hunde. Af hensyn til de næste gæster skal der betales obligatorisk slutrengøring og beløbet er inkl. hunden.
Show
X