OPLEVELSER I OMRÅDET

Camping Rolighed ligger i toppen af Jammerbugten og med kun 8 km til Løkke og 14 km til Blokhus. Området er, inden for få km, fuld af oplevelser uanset om din krav er historie, kulturelle, aktive eller bare søger flot natur.

Her på siden giver vi dig ideer til, hvad tiden kan gå med uden for campingpladsen, mange andre ideer kan du også finde på Visit jammerbugt og Visit Nordjylland

Vil du på ture længere væk har vi nogle forslag både når det regner og solen skinner.
oarkanen

FÅRUP SOMMERLAND

Hvem kender ikke en af Danmarks absolut største forlystelsesparker Fårup Sommerland der ligger mellem Blokhus og Løkken.
Tag på udflugt til Fårup og kom hjem til Camping Rolighed hvor hele familien kan slappe af efter en aktiv dag.

Spring køen over og køb billetter hos os.
BESØG FÅRUP SOMMERLAND
funparkclose

Fun Park

Er I til mange forskellige dyr er Funpark Hirtshals et besøg værd.
Parken ligger på et 30 tdr. land stor område og huser mange forskellige dyrearter. Lige fra vaskebjørne, næsebjørne og ugler til kronhjorte.

Der er mulighed for en togtur i det store hjortehegn samt en masse udendørs aktiviteter for hele familien.
BESØG FUNPARK
nordsoe

Nordsø Oceanariet

Ikke langt fra Fun Park ligger Nordeuropas største akvarium Nordsø Oceanariet.
Oplev det gigantiske oceanarie med 4,5 mio. liter vand og en hav af fisk. Tag hele familien med og gå på opdagelse – til vands, til lands og helt til bunden af Nordsøen.

Spring køen over og køb billetter hos os.
BESØG NORDSØ OCEANARIET
borglumkloster

Børglum Kloster

Når man besøger Børglum Kloster mærker man historiens vingesus for her på bakken ligger klosterets bygninger inkl. egen kirke, som kan føre tilbage til år 800-1.000.

Selv om Børglum Kloster ligger et lille stykke fra Camping Rolighed, mener man at campingpladsens jorde har tilhørt Børglum Kloster i fjern fortid.
BESØG BØRGLUM KLOSTER
saltsydning blokhus

Blokhus Salt

Køb de lokal fremstillede og forskellige typer havsalte i vores Gårdbutik. Du kan også besøge Blokhus Salt der er et unikt saltsydeværksted, som man ikke ser andre steder. Her ser man hvordan rent havvand taget direkte fra Vesterhavet uden for Blokhus bliver til gourmetsalt. En oplevelse for hele familien.
BESØG BLOKHUS SALT
Ingstrup Mejeri

Ingstrup Mejeri

Køb lokale oste i vores Gårdbutik til mejerigtige priser. Du kan også besøge Ingstrup Mejeri, der ligger kun 800 m fra campingpladsen. Ostene er kendetegnet ved en ren og frisk smag, som afspejler det rå og smukke vesterhavsmiljø.
BESØG INGSTRUP MEJERI
Show
X