QUICK-STOP ordning til Stellplatz.

For dig i autocamper er der mulighed for at få en billig overnatning, på vores QUICK-STOP ordning i trygge og hyggelige omgivelser. Mange autocampere tager gerne flere overnatninger og bruger Camping Rolighed som base for daglige udflugter.

Vores Stellplatz ligger i forbindelse med Camping Rolighed og har udsigt over vores Hjortefarm og fantastiske solnedgange mod vest. Afstanden til stranden er kun 1,5 km.  Det er muligt at køre ind og ud mellem kl. 18.00 og 10.00. Ved sen ankomst, efter receptionens lukketid, skal der ske henvendelse i receptionen ved næste åbningstidspunkt. Pladsen skal forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Der er mulighed for benyttelse af bad, campingkøkken og affaldscontainer, men der er ikke mulighed for at bruge de øvrige faciliteter på Camping Rolighed. Prisen er kun 100,- (13 EUR).

Vælger I at køre inden for bommene og overnatte på en af vores mange autocamperpladser, kan alle vores faciliteter som køkken, bad, pool, autocamper faciliteter benyttes. Bommene åbnes kl. 07.00 og lukkes kl. 22.30. Prisen er kun 125 kr.
Show
X